İpsala Ziraat Odası > Haberler > Çeltik Hasat Şenliği

Çeltik Hasat Şenliği

23.09.2019 pazartesi TZOB Genel Başkanımız Sn. Ş.Şemsi BAYRAKTAR bölgemizde bulunan Uzunköprü'ye bağlı Türkobası köyünde Çeltik sahasında hasada katılmış ve çiftçilerimizin sorunlarını duyurabilmek için çiftçimizle bir araya gelmiştir. Bölge odaları ve çiftçi katılımlarıyla yapılan programda Genel Başkanımız bir çok konuda sitemlerimizi dile getirmiştir. Gübre ve mazot girdi maliyetlerinin makul fiyatlara çekilmesi , Elektrik borçlarının hasatta ödenmesi ,primlerin arttırılması gibi istekleri taleb etmiş ve ayçiçeği fiyatlarındaki düşüşün olumsuz etkilerini dile getiriş olup üretimi arttırmanın ülke ekonomisine katkıda bulunmanın karşılığının ceza değil ödül olması gerektiğini kamuoyuna vurgulamıştır.. Dileğimiz tüm bu isteklerin yetkililerce dikkate alınmasıdır.. Tüm üreticilerimize hayırlı hasatlar dileriz..